Download e-book for kindle: Aardschok (Dutch Edition) by Mons Kallentoft,Neeltje Wiersma

By Mons Kallentoft,Neeltje Wiersma

Peter Akerlund, een vooraanstaande Zweedse politicus, wordt dood gevonden in een sloot. Naakt, maar zonder tekenen van geweld. Een paar uur later wordt er melding gemaakt van de verdwijning van de zestienjarige Nadja Lundin. Inspecteur Malin Fors weet direct: de twee zaken houden verband met elkaar. Maar hebben de slachtoffers iets met elkaar gemeen?

Een race tegen de klok begint waarbij Malin Fors het spel van de dader zo snel mogelijk moet ontcijferen, om te voorkomen dat er meer moorden zullen volgen. Zal het Malin Fors lukken om Nadja Lundin op tijd te vinden?

Aardschok is – web als het succesvolle Lichthemel en Engelwater – een opzichzelfstaand te lezen mystery in de serie over inspecteur Malin Fors.

Show description

Read or Download Aardschok (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Mediteren voor Dummies (Dutch Edition) - download pdf or read online

Op de obtain staan tien essentiële meditaties uit het boekEen begrijpelijke en veelomvattende inleiding tot meditatieSteeds meer mensen zoeken oplossingen voor hun gestreste, gejaagde leven. Meditatie werkt! Of je nu een betere concentration wilt om je werk efficiënter te doen of de schoonheid van het leven meer wilt waarderen: regelmatig even gaan zitten en je gedachten naar binnen keren kan wonderen doen.

Download e-book for iPad: De mooiste dochters van de wereld (Dutch Edition) by Martin Bril

`Zwemles was once leuker dan anders. Alleen de juf deed vervelend. `Wat deed de juf dan? vroeg ik voorzichtig. `Nou, ze zei dat ik op moest schieten. Met aankleden. `En toen? `Ik heb tegen haar gezegd dat haastige spoed zelden goed is. Ze lachte. Ze had blossen op de wangen. Ze was once bijna acht jaar. Ze las al hele boeken.

New PDF release: Gesluierde vrijheid (Dutch Edition)

Verplichte kost voor wie wil weten hoe het nu echt zit met de vrijheid van moslima’s! Pas als een moslima afstand doet van de beperkingen die haar geloof, gemeenschap en gezin haar opleggen, en dus ook van haar hoofddoek, is zij echt geëmancipeerd, vinden westerse feministen. Maar de moderne moslima streeft juist naar emancipatie die verenigbaar is met haar religieuze en culturele achtergrond, niet naar een volledige breuk daarmee.

Download PDF by Pieter Serrien: Elke dag angst: De terreur van de V-bommen op België

Tussen juni 1944 en maart 1945 lanceerde Duitsland duizenden Vergeltungswaffen op Engeland, Frankrijk en ook op het pas bevrijde België, als wraak voor de geallieerde bombardementen op Duitse steden. De V1, een onbemand vliegtuig vol explosieven dat een typisch snorrend geluid voortbracht, kreeg al snel de bijnaam 'vliegende bom'.

Extra resources for Aardschok (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Aardschok (Dutch Edition) by Mons Kallentoft,Neeltje Wiersma


by Brian
4.2

Rated 4.30 of 5 – based on 40 votes