Download e-book for iPad: Aarde (Dutch Edition) by David Vann,Arjaan van Nimwegen

By David Vann,Arjaan van Nimwegen

Het is 1985. Galen woont alleen met zijn moeder in een groot oud huis, te midden van wat ooit een walnotenboomgaard used to be. Hij weet niet wie zijn vader used to be, zijn gewelddadige grootvader is overleden en zijn dementerende oma is opgenomen in een verzorgingshuis. Galen ziet zichzelf als een 'oude ziel' en doet aan meditatie en vuurlopen als uiterste pogingen om transcendentie te bereiken. Maar hij heeft tegen wil en dank ook nog altijd oog voor aardsere zaken, zoals zijn brutale en uitdagende nichtje. Als zijn moeder merkt dat Galen zich tot haar aangetrokken voelt, beginnen de problemen zich op te stapelen en belandt de relatie tussen moeder en zoon in een onstuitbare neerwaartse spiraal. Aarde is pijnlijk, grappig en schokkend. Een beklemmende roman die de lezer vanaf de eerste pagina in de houdgreep neemt om die niet meer los te laten.

Show description

Read or Download Aarde (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Get Mediteren voor Dummies (Dutch Edition) PDF

Op de obtain staan tien essentiële meditaties uit het boekEen begrijpelijke en veelomvattende inleiding tot meditatieSteeds meer mensen zoeken oplossingen voor hun gestreste, gejaagde leven. Meditatie werkt! Of je nu een betere concentration wilt om je werk efficiënter te doen of de schoonheid van het leven meer wilt waarderen: regelmatig even gaan zitten en je gedachten naar binnen keren kan wonderen doen.

Read e-book online De mooiste dochters van de wereld (Dutch Edition) PDF

`Zwemles used to be leuker dan anders. Alleen de juf deed vervelend. `Wat deed de juf dan? vroeg ik voorzichtig. `Nou, ze zei dat ik op moest schieten. Met aankleden. `En toen? `Ik heb tegen haar gezegd dat haastige spoed zelden goed is. Ze lachte. Ze had blossen op de wangen. Ze was once bijna acht jaar. Ze las al hele boeken.

Download e-book for kindle: Gesluierde vrijheid (Dutch Edition) by Naema Tahir

Verplichte kost voor wie wil weten hoe het nu echt zit met de vrijheid van moslima’s! Pas als een moslima afstand doet van de beperkingen die haar geloof, gemeenschap en gezin haar opleggen, en dus ook van haar hoofddoek, is zij echt geëmancipeerd, vinden westerse feministen. Maar de moderne moslima streeft juist naar emancipatie die verenigbaar is met haar religieuze en culturele achtergrond, niet naar een volledige breuk daarmee.

Elke dag angst: De terreur van de V-bommen op België by Pieter Serrien PDF

Tussen juni 1944 en maart 1945 lanceerde Duitsland duizenden Vergeltungswaffen op Engeland, Frankrijk en ook op het pas bevrijde België, als wraak voor de geallieerde bombardementen op Duitse steden. De V1, een onbemand vliegtuig vol explosieven dat een typisch snorrend geluid voortbracht, kreeg al snel de bijnaam 'vliegende bom'.

Extra info for Aarde (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Aarde (Dutch Edition) by David Vann,Arjaan van Nimwegen


by Jason
4.0

Rated 4.07 of 5 – based on 32 votes